[inicicentrareport]Vols fer una coca de Sant Joan amb els teus fills o filles? Et fa il·lusió fer-la tu a casa a veure com et queda? L'obrador de l'Espiga d'Or i campió mundial World Baker 2017 Jordi Morera ens explica com la fa ell.
Prepara bé tots els ingredients i prova de fer-la amb els més petits i petites de la casa. Segur que els encanta fer-ho!
T'expliquem com preparar-la pas a pas. Una recepta deliciosa típica d'aquestes dates que pots decorar com més et vingui de gust.
Atenció: la massa s'haurà de deixar reposar una hora a temperatura ambient i deixar-la fermentar tapada dues hores més. No és una recepta difícil però sí que és elaborada.
[GotaVerdaPle]Aigua 200 ml
[GotaVerdaPle]Ous 5 unitats
[GotaVerdaPle]Sucre 150 grs
[GotaVerdaPle]Llet macerada amb espècies i ratlladures de cítrics al gust 100 ml
[GotaVerdaPle]Farina de força 1000 grs
[GotaVerdaBuit]Amassar 5 minuts
[GotaVerdaPle]Llevat 20 grs
[GotaVerdaPle]Sal 20 grs
[GotaVerdaPle] Massa mare 100 grs (opcional)
[GotaVerdaBuit]Amassar 5 minuts
[GotaVerdaPle]Mantega temperada 250gr
[GotaVerdaBuit]Amassar 5 minuts
[GotaVerdaBuit]Deixem reposar 1 hora a temperatura ambient i després a la nevera fins al dia següent
[GotaVerdaBuit]Dividim en porcions de 500 grams aproximadament i fem una bola
[GotaVerdaBuit]Estirem en forma de coca
[GotaVerdaBuit]Deixem fermentar-les tapades 2 hores
[GotaVerdaBuit]Decorem al gust
[GotaVerdaBuit]Coem a 180º de 12 a 14 minuts.
Esperem que us agradi!
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=L7KmQES1EsU[/youtube][ficentrareport]
Recepta: com fer una coca de Sant Joan?
Ens ho explica el campió mundial Jordi Morera, des del forn l'Espiga d'Or

Ara a portada
EL MÉS LLEGIT
Publicat el 22 de juny de 2021 a les 08:10
Actualitzat el 18 de maig de 2023 a les 10:53