RECEPTA: Creps de pera amb cacauets i panses

La Raquel Orgilés Vila (@mamamonomarental) ens explica com fer aquesta recepta deliciosa apta després de la introducció dels fruits secs

Publicat el 01 d’abril de 2021 a les 21:00
Actualitzat el 29 de gener de 2024 a les 09:12
[inicicentrareport]Vols preparar unes creps sanes, saludables i delicioses? No, no cal que les creps siguin de xocolata per què te'n llepis els dits!!!

La Raquel Orgilés Vila, una mare a qui li agrada cuinar i publica receptes al seu compte d'Instagram, ens ha preparat unes creps de pera amb cacauets i panses.

És una recepta molt senzilla, ràpida i apta a partir dels 6 mesos d'edat sempre que s'hagi introduït el gluten (pel blat d'espelta) i els fruits secs (pel cacauet). 

També pots agafar la base de la recepta (crep) i posar-hi el farcit que més t'agradi, experimentant amb textures i sabors.

[GotaVerdaPle]Ingredients:

[GotaVerdaBuit]20 grs d'oli d'oliva
[GotaVerdaBuit]80 grs de cacauets torrats
[GotaVerdaBuit]80 grs de farina d'espelta
[GotaVerdaBuit]170 ml de beguda vegetal
[GotaVerdaBuit]200 grs de pera
[GotaVerdaBuit]50 grams de panses
[GotaVerdaBuit]1 ou
 

[GotaVerdaPle]Preparació: Tritura tots els ingredients junts fins que la mescla quedi cremosa. Amb una cullera anem fent rodonetes posant la massa a una paella a foc mitjà. És només volta i volta, quan veiem que surten bombolletes ja es pot retirar. Ho podem acompanyar amb fruita variada, tallada segons l'edat. 

Esperem que us agradi! [ficentrareport]

[enquestaregistre]