La Raquel Orgilés Vila, una mare a qui li agrada cuinar i publica receptes al seu compte d'Instagram, ens ha preparat unes creps de pera amb cacauets i panses.
És una recepta molt senzilla, ràpida i apta a partir dels 6 mesos d'edat sempre que s'hagi introduït el gluten (pel blat d'espelta) i els fruits secs (pel cacauet).
També pots agafar la base de la recepta (crep) i posar-hi el farcit que més t'agradi, experimentant amb textures i sabors.
[GotaVerdaPle]Ingredients:
[GotaVerdaBuit]20 grs d'oli d'oliva
[GotaVerdaBuit]80 grs de cacauets torrats
[GotaVerdaBuit]80 grs de farina d'espelta
[GotaVerdaBuit]170 ml de beguda vegetal
[GotaVerdaBuit]200 grs de pera
[GotaVerdaBuit]50 grams de panses
[GotaVerdaBuit]1 ou

[GotaVerdaPle]Preparació: Tritura tots els ingredients junts fins que la mescla quedi cremosa. Amb una cullera anem fent rodonetes posant la massa a una paella a foc mitjà. És només volta i volta, quan veiem que surten bombolletes ja es pot retirar. Ho podem acompanyar amb fruita variada, tallada segons l'edat.
Esperem que us agradi! [ficentrareport]
[enquestaregistre]