Recepta d'estiu: pizza de síndria

Una recepta ideal per berenar, esmorzar o postres

ARA A PORTADA

Publicat el 27 de juny de 2024 a les 08:52
Actualitzat el 28 de juny de 2024 a les 11:42
[inicicentrareport]La Myrto Kalle, autora del llibre "Sopars a la fresca" ens ha preparat una recepta molt refrescant ideal per esmorzar, berenar o postres: la pizza de síndria. [nointext]

[GotaVerdaPle]Què ens cal?

[GotaVerdaBuit]1 síndria
[GotaVerdaBuit]400-500 grams de iogurt grec (per exemple dodoni, koukakis, fage)
[GotaVerdaBuit]Fruites de temporada
[GotaVerdaBuit]Mel (opcional)
[GotaVerdaBuit]Festucs (o qualsevol fruit sec que us agradi) triturats

[GotaVerdaPle]Com preparar-la?

[GotaVerdaBuit]Tallem la síndria a rodanxes
[GotaVerdaBuit]Posem 3-4 cullerades de iogurt grec sobre cada rodanxa
[GotaVerdaBuit]La decorem amb fruits vermells
[GotaVerdaBuit]Podem afegir-hi una mica de mel per sobre
 

[ficentrareport]