Una activitat divertida per fer amb la família o a l'escola que a més ens ajuda a posar en valor els aliments sans i saludables. La recepta és força senzilla tot i que s'haurà de quedar tota la nit a la nevera. Comencem!
[nointext]
[GotaVerdaPle]Què necessito?
[GotaVerdaBuit]200g de xocolata negra sense sucre
[GotaVerdaBuit]1 cullerada d'oli de coco
[GotaVerdaBuit]1 cullerada de mantega d'ametlles
[GotaVerdaBuit]40g d'arròs inflat o 1 torradeta d'arròs inflat
[GotaVerdaBuit]40g d'ametlla torrades
[GotaVerdaBuit]40g d'orellanes
[GotaVerdaBuit]Pipes de carbassa
[GotaVerdaPle]Quins passos he de seguir?
[GotaVerdaBuit]Desfem la xocolata amb una cullerada d'oli de coco al bany maria (o al microones vigilant cada 30 segons)
[GotaVerdaBuit]Piquem la torradeta d'arròs inflat amb les mans. Trenquem les ametlles amb un morter
[GotaVerdaBuit]Tallem les orellanes ben petites
[GotaVerdaBuit]Barregem la xocolata amb una cullerada de mantega d'ametlles. Per fer-la només s'ha de triturar 200 g d'ametlles en un robot de cuina. Es farà una mantega amb el seu propi greix
[GotaVerdaBuit]Hi afegim les ametlles trencades i l'arròs inflat
[GotaVerdaBuit]En un motlle col·Loquem les orellanes i les pipes i hi aboquem la barreja de xocolata
[GotaVerdaBuit]Deixem refredar a la nevera si pot ser tota la nit
[ficentrareport]