Et proposem aquesta recepta de neules casolanes senzilles de fer, molt bones i més sanes. La Laura Zurriaga Mitjans (@croquetadexocolata) ens proposa fer la versió amb dàtils que ens ofereix a la descripció.
- [GotaVerdaPle]Recepta sense sucre: 120 grams de pasta de dàtil, 40 grams de mantega fosa, un polsim de sal, 50 grams de clara d'ou, 40 grams de farina. I si ho vols fer amb sucre la recepta és la següent:
- [GotaVerdaPle]Recepta amb sucre: 90 grams de sucre llustre, 40 grams de mantega fosa, un polsim de sal, 75 grams de clara d'ou, 45 grams de farina.
[GotaVerdaPle]El pas a pas: barreja tots els ingredients en mica en mica i un per un per integrar-los a la barreja. Cal fer cercles finets i petits a sobre d'un paper de forn i si has optat per l'opció sense sucre cal enfornar la massa de 5 a 7 minuts, si has optat per l'opció amb sucre cal enfornar 5 minuts o fins que tingui el color que veureu al reel. A continuació caldrà agafar un palet de fusta llarg i enrotllar les neules.
Us deixem el reel de preparació i esperem que us agradi!